Fitbalance Aréna

 

Fitbalance Aréna 2015. április 26.

A Fitbalance Aréna rendezvény Magyarország egyik vezető fitness, aerobic, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. Évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény az elmúlt években a legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban és Közép Európában.

A rendezvényen mint kiállítók vettünk részt.

A megjelenésünk magáért beszélt.

A rendezvényen a látvány és a minőség összhangjára törekedtünk.

A standunk látogatói a megbízhatóságot, az egészségmegőrzés fontosságát emelték ki velünk kapcsolatban.

Örömmel kóstolták délelőtt a Prémium Kollagén, délután pedig a Teljes értékű Protein termékünket. A 2 termék új szteviás édesítése osztatlan tetszést aratott az egészségtudatos, sportos emberek körében.

Az érdeklődök több ízben is kipróbálhatták ezeket a termékeinket. Az általunk nagyon finomnak ítélt jelzőt a Kollagén és Protein termékekkel kapcsolatban határozottan megerősítették!

A standunknál a rajongók örömmel vették, hogy a kóstolót Oravecz István és Gárdus Bence készítette, és lehetőségük közös fotózásra is.

Az elismert sportolók, István és Bence a turmixok készítésén túl a vitaminok helyes fogyasztásáról is felvilágosítást adtak a rajongóknak, és felhívták a figyelmet, hogy az egészségmegőrzéssel kapcsolatost tudást Dr. Lenkei Gábor könyveiből kaphatják meg!

A rendezvény határozottan sikeres, élménydús, számunkra is élvezetes volt! Legközelebb is találkozunk!

FitBalance

FitBalance

FitBalance

FitBalance

FitBalance

FitBalance