FitBalance rendezvény

FitBalance rendezvény 2015. október 24-25. Hungexpo

A FitBalance IFEX rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spining, valamint az egészséges életmód kedvelőinek mára kétnapos expója és mozgásfesztiválja.

A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek most először adott otthont a Hungexpó Nemzetközi Vásárközpont, mintegy 30.000 nm területen 4 pavilonban!

A rendezvényen való részvételünk célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy létezik egy magasabb szintű életminőség és ez mindenki számára elérhető!

Mi tudjuk a választ, és célunk az, hogy ezt az ismeretet minél több emberhez eljuttassuk.

A rendezvényen, mint kiállítók vettünk részt és kínáltuk a látogatókat az új, finom, citromos ízű C-1000 Kal-Mag itallal és a három ízben kapható Prémium Kollagén termékünkkel.

A standunkhoz érkezők örömmel vették a kóstolót a bemutatott termékekből.

A standunknál a sport rajongói örömmel vették, hogy találkozhattak Oravecz Istvánnal, Gárdus Bencével és Gadányi Bálinttal is, akik szívesen beszélgettek az érdeklődőkkel a helyes vitaminfogyasztásról.

Magyarok Világtalálkozója

Magyarok Világtalálkozója

Magyarok Világtalálkozója

Magyarok Világtalálkozója