Elnyertük a Korrekt Partner Pályázat díját

Korrekt PartnerA „Tisztességes Kereskedő – Tisztességes Szolgáltató” védjegyet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hozta létre a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül.

A Kamara célja az volt, hogy létrehozzon egy védjegyet a kereskedelmi és szolgáltató szektor számára, melynek elnyerésével a vállalkozások büszkén viselhetik a „tisztességes kereskedő – tisztességes szolgáltató” címet.

A Kamara a program során kidolgozott egy tanúsítási rendszert, amely önértékelésen, ellenőrzésen, majd bizottsági döntésen alapult. A rendszer arculatának megformálásával, kialakításával elkészítettek egy emblémát, melyből a pályázat során védjegy született. A Korrekt Partner védjegy.

Amennyiben ezt a védjegyet látja egy fogyasztó az üzletek kirakatában vagy egy webáruházban, biztonsággal tudhatja, hogy fogyasztói, és köztestületi közös mércével mért tisztességesen működő vállalkozással kerül kapcsolatba.

A Dr. Lenkei webáruházat és csomagküldő szolgálatást üzemeltető Vitamin Zászlóshajó Kft. büszkén viseli ezt az elnyert címet!

Korrekt Partner

Korrekt Partner