„Kirándul az osztály!”

„Kirándul az osztály!” 2015. április 16-17.

2015. április 16-17. -én igazi gyerekparadicsommá alakult át a városligeti Napozórét, ahol családbarát programok: kézműves foglalkozások, tematikus udvarok, hangszerbemutató, népzenei koncertek, táncház és nem utolsósorban számtalan mozgásforma várta a kisebbeket és nagyobbakat.

A színes rendezvényen osztálykirándulások, nyári táborok, családi kirándulások helyszínei mutatkoztak be. A rendezvény célja az is volt, hogy a pedagógusok, szülők új kikapcsolódási, pihenési lehetőségekkel ismerkedhessenek meg, mindezt úgy, hogy interaktív módon maguk is bekapcsolódhattak a kiállításokba, előadásokba, szakmai programokba, gyermekeikkel, diákjaikkal, vagy akár nélkülük.

A résztvevők az élményközpontok, kalandparkok, erdei iskolák, látogatóközpontok, élményfarmok, nemzeti parkok, gyermekbarát szálláshelyek, üdülők, szállodák, fürdők ajánlataival gazdagodhattak.

A rendezvényen a dr. Lenkei brand kiállítóként vett részt, azzal a céllal, hogy a pedagógusok és családok körében is ismertté tegye az Dr. Lenkei Egészségkultúra célját.

A rendezvényen a C–1000 Kal-Mag itallal és a Folyékony Életerő Nektárral ismerkedhettek meg a résztvevők, amely igen nagy sikert aratott a szülők és a csemeték/gyermekek körében.