Webáruház működése

Regisztráció
Ahhoz, hogy Ön érvényes megrendelést tudjon leadni, regisztrálnia kell webáruházunkban.  Ezt csak az első alkalommal kell elvégeznie.
Kattintson a képernyő bal felső sarkában lévő „Regisztráció” gombra, és a megnyíló oldalon értelemszerűen adja meg a szükséges adatokat.
A regisztrációval Ön egyben csatlakozik Törzsvásárlói Rendszerünkhöz, amelyben az eddig megszokott 5% webes kedvezmény mellett, további kedvezményeket, meglepetéseket kínálunk. A Dr. Lenkei Egészségkultúra Új Törzsvásárlói Rendszerének működéséről itt tájékozódhat.Ezután webáruházunk automatikusan kiküld Önnek egy visszaigazoló e-mailt.


Bejelentkezés
A későbbiekben a belépéshez már csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia a "Bejelentkezés" gomb megnyomása után.

 

Megrendelés
A megrendelni kívánt termékeket a "Kosárba" gomb megnyomásával tudja beletenni a megrendelésre előkészíteni. A kosár oldalon még szabadon változtathatja a a megrendelni kívánt termékek darabszámát, ha elfelejtett valamit, még vissza is mehet a "Tovább vásárolok" gobra kattintva.
Ha meg van elégedve a kosár tartalmával, kattinson az "Indulás a Pénztárhoz" gombra és adja meg az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot, majd a következő képernyőn erősítse meg megrendelését a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintva.

 

Kilépés
Vásárlás befejztével kérjük kattintson a "Kijelentkezés" gombra és lépjen ki a webáruházból. Erre akkor is szüksége lehet, amikor Ön olyan helyen internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kilépéssel megakadályozhatja, hogy mások az Ön nevében adjanak le megrendelést.


Adatmódosítás, számlázási és szállítási címek
Amennyiben szükség van arra, hogy módosítsa regisztrált adatait, ezt megteheti (bejelentkezés után) az "Adatmódisítás" gombra kattintva.
Ha elköltözik, kérjük ne felejtese el az új címét nekünk is megadni.

 

Új szállítási cím hozzáadása
Regisztráció után az Ön alapértelmezett szállítási címe a számlázási címe. Ha másik szállítási címet is szeretne megadni, bejelentkezés után kattintson az "Adatmódosítás" gombra --> Kattintson a Szállítási cím hozzáadása / karbantartása linkre és itt megteheti.

Lehet több szállítási címe is, és ezeket el is nevezheti: például „Nyaraló” vagy „Munkahely”. Ezeket a címeket vásárlásai folyamán a webáruház kilistázza majd Önnek, és egyetlen kattintással kiválaszthatja, hogy éppen hová kéri a szállítást.
Szállítási címet a "Kosár" oldalon is módosíthatja!Elfelejtett jelszó
Kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre. A betöltődő űrlapon adja meg felhasználónevét és e-mail címét, ezután kattintson az Indítás gombra. Ekkor egy ellenőrző kódot küldünk Önnek a megadott email címére, amelynek segítségével új jelszót adhat meg.

A jelszavak titkosított formában, automatikusan tárolódnak a webáruházban – azokat egyik munkatársunk sem ismeri.

 

Fontos
A webáruház biztonságos működéséhez a böngészőben engedélyezni kell a "Cookie" elfogadást. Azon vásárlóink, akik tiltani szokták a Cookie-k elfogadását, kérjük, vásárlásuk időtartamára engedélyezzék az elfogadásukat. Miután kiléptek, törölhetik az állományt.

 

A webáruház elérhetőségei

+36  1   411 0749
+36  1   411 0750
+36 20  555 3181
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.