Szállítási és fizetési feltételek

A webáruház elérhetőségei:

+36 1 4110749,
+36 1 4110750,
+36 20  5553181
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tájékoztató csomagküldési rendszerünkről

Megrendeléseit futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül ki tudjuk szállíttatni a kért címre!

Szerződött partnerünk, a Royal Sprint Futárszolgálat, nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában és bankkártyás fizetés esetén egyaránt kiszállítja az Ön által kért termékeket.

A Dr. Lenkei Magazinban ígért Pick Pack pontos szállítási lehetőség technikai okok miatt csak 2017 tavaszától lesz elérhető. A pontos időpontról értesíteni fogjuk.

Megértését köszönjük!

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-2 munkanap) NAPKÖZBEN, azaz Budapesten 9.00- 17.00, vidéken 8.00-16.00 között a Futárszolgálat által előre jelzett várható kiszállítási időpontban fogadni tudja az utánvétes küldeményt!

Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézség kezelése érdekében.

VÁLTOZÁS! Az Ön által megrendelt termékeket a beérkező megrendelések mennyiségétől függően 1 – 2 munkanapon belül tudjuk kiszállítani az Ön által megadott címre.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

A beérkezett megrendelés esetén a futárszolgálat SMS-en keresztül értesítést küld a megadott telefonszámra a csomag várható kézbesítési időpontjáról.

Budapestre és vidékre történő szállítás esetén egyaránt, csomagonként a rendelés mennyiségétől függő a szállítás, amely27% ÁFA-t tartalmaz. Ezek a következők:

0-20.000 Ft 1.000 Ft
20.000 - 30.000 Ft  800 Ft
30.000 - 40.000 Ft  600 Ft
40.000 - 50.000 Ft  400 Ft
50.000 Ft felett ingyenes

 

A fent díjak a Vitamin Zászlóshajó Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként szerepelnek!

Fizetés:

1.) A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak történik, készpénzben, az áru átvételekor.

2.) A vételár kiegyenlítése bankkártyával is történhet, amelynek kiszállítását szintén futárszolgálatunk végzi.

Bankkártyás fizetés esetén a kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" fizetési módot válasszák ki, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a Futárszolgálat a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A Futárszolgálat csak egyszer kísérli meg az újbóli kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

A csomagok biztosítva vannak 200.000 Ft-ig, e felett extra biztosítást kell a csomagokra számolni, ami minden 200.000 Ft feletti megkezdett 10.000 Ft után 90 Ft.