Szállítási és fizetési feltételek

A webáruház elérhetőségei:

+36 20 5553181
e-mail: megrendeles@drlenkei.hu

Csomagküldési rendszerünkről

Megrendeléseit az Express One futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül ki tudjuk szállíttatni a kért címre!

A Pick Pack Pont-ra történő szállítást kizárólag törzsvásárlóink tudják igénybe venni, amely szolgáltatás akár 3-4 napot is igénybe vehet.

Szerződött partnereink, az Express One Futárszolgálat, nagy tapasztalattal, biztonságosan és kedvező feltételekkel, utánvétes formában és bankkártyás fizetés esetén egyaránt kiszállítja az Ön által kért termékeket. Törzsvásárlóink már több mint 800 Pick Pack Pont-ra is kérhetik megrendeléseiket.

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-2 munkanap) NAPKÖZBEN, azaz Budapesten 9.00-17.00, vidéken 8.00-16.00 között a Futárszolgálat által előre jelzett várható kiszállítási időpontban fogadni tudja az utánvétes küldeményt!

Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézség kezelése érdekében.

Az Ön által megrendelt termékeket a beérkező megrendelések mennyiségétől függően 1–2 munkanapon belül tudjuk kiszállítani az Ön által megadott címre.
  • Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
  • A beérkezett megrendelés esetén a futárszolgálat SMS-en keresztül értesítést küld a megadott telefonszámra a csomag várható kézbesítési időpontjáról.

Regisztráció nélküli vásárlás esetén Budapestre és vidékre történő szállítás 27% ÁFA-t tartalmaz.

Minden csomag esetén

1.200 Ft

A fenti díjak a Vitamin Zászlóshajó Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként szerepelnek!

 

Regisztrált Törzsvásárlóink részére Budapestre és vidékre történő szállítás esetén egyaránt, csomagonként a rendelés mennyiségétől függő a szállítás, amely 27% ÁFA-t tartalmaz. Ezek a következők:

0-30.000 Ft

1.200 Ft

Pick Pack Pont (0-30.000 Ft)

890 Ft

30.000 felett

ingyenes

A fenti díjak a Vitamin Zászlóshajó Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként szerepelnek!

Fizetés

  1. A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak történik, készpénzben vagy bankkártyával, az áru átvételekor.
  2. Pick Pack Pontra történő megrendelés esetén készpénzben vagy a fogadó ponttól függően akár bankkártyával is fizethet.
  3. A vételár kiegyenlítése bankkártyával is történhet a webáruházban. A kiszállítás ez esetben is a választott futárszolgálattal történik.

Bankkártyás fizetés esetén a kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” fizetési módot válasszák ki, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, háromjegyű biztonsági kódját adják meg és írják be e-mail címüket is. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

bankkartyak

Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a Futárszolgálat a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.

FONTOS! A Futárszolgálat csak egyszer kísérli meg az újbóli kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

A csomagok biztosítva vannak 100.000 Ft-ig, efelett extra biztosítást kell a csomagra számolni, ami minden 100.000 Ft feletti összeg nettó értékének 0,3%-a.

A Magyar weboldalon (drlenkei.hu) külföldi szállítási címmel leadott rendelést nem tudjuk teljesíteni. Kérjük külföldi szállítási címre történő rendelését a drlenkei.com oldalon adja le. Amennyiben bankkártyával kifizette tévesen leadott rendelését, a visszautalás banki költségét (1%, min. 10,36 €) levonva tudjuk téves utalását visszafizetni. Megértését köszönjük!