Legyen viszonteladónk! - Dr. Lenkei Egészségkultúra

Legyen viszonteladónk!

Kedves Érdeklődő!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a partnerkapcsolati lehetőségekről érdeklődik.

Néhány adat, amely a segítségére lehet:

A kereskedelmi stratégiánkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékeinket a saját értékesítési hálózatunkon (webshop, Márkaboltok) kívül kizárólag Viszonteladóinkon (Bioboltok, Patikák, Kozmetikák stb.) keresztül értékesítjük. Így nagykereskedelmi egységekkel és webáruházakkal sajnos nem tudunk üzleti kapcsolatot kialakítani.

A hálózatunk bővítése során az egyik elsődleges szempontunk, hogy viszonteladói megállapodást csak olyan kereskedelmi egységekkel tudunk kötni, amelyek már minimum 1-2 éves, sikeres múlttal rendelkeznek a termékeinkhez hasonló (biobolt, egészségbolt) profilban. Pillanatnyilag így csak olyan partnerekkel tudunk viszonteladói kapcsolatot kialakítani, akik ilyen termékkörrel rendelkező, már folyamatosan, stabilan működő üzlettel rendelkeznek.

A másik sarkalatos pontja a hálózatunk bővítésének az, hogy olyan formában működünk együtt a viszonteladókkal, hogy egy városban – egy településen egy (nagyobb városokban is csak maximum 2-3) partnerrel dolgozunk együtt. Ezekkel a partnerekkel egy olyan szoros kapcsolatot próbálunk fenntartani, ami bőven túlmutat egy hétköznapi “nagyker-kisker” hálózati kapcsolaton.

Célunk nem pusztán az, hogy vitaminokat értékesítsünk. A küldetésünk, hogy olyan használható tudást adjunk át az emberek széles tömegének, amivel a saját kezükbe tudják venni az egészségük ügyét, és képessé váljanak arra, hogy egy, az Emberhez sokkal inkább méltó színvonalú, magasabb minőségű életet éljenek.

Ehhez a küldetésünkhöz nem pusztán kereskedelmi egységeket, értékesítési pontokat keresünk, hanem olyan partnereket, akik egyetértenek a céljainkkal, képesek azonosulni a küldetésünkkel, és segítenek nekünk létrehozni egy Új Egészségkultúrát.

Ha úgy gondolja, hogy Ön megfelel a fent említett szempontoknak, akkor kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, munkatársunk hamarosan válaszol a megkeresésére.

Üdvözlettel:

drlenkei-csapata-logo

Jelentkezés

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Lehetőség szerint az alábbi napszakok valamelyikében kér visszahívást

bármikorreggeli órákdélelőttdélután

Bármi más, amit fontosnak tart közölni, mielőtt munkatársunk felhívja Önt

Másolatot kérek az elküldött levélből