Rendezvények - Dr. Lenkei Egészségkultúra

Rendezvények

 • FitBalance 2016. május 1.

  A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre.
  A FitBalance Aréna 2016. május 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában került megrendezésre.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • „Kirándul az osztály!”

  2015. április 16-17. -én igazi gyerekparadicsommá alakult át a városligeti Napozórét, ahol családbarát programok: kézműves foglalkozások, tematikus udvarok, hangszerbemutató, népzenei koncertek, táncház és nem utolsósorban számtalan mozgásforma várta a kisebbeket és nagyobbakat.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Coca-Cola Testébresztő Női Futógála 2016

  Május 22-én a Hölgyeké volt a Városliget! Idén 21. alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, ahol idén 10.350 fő nevező és fitneszbarát vett részt.
  A fitnesz „szerelmesei”, örömmel melegítettek be Gárdus Bencével, aki fantasztikus órát tartott a napozóréten, a közel 30 fokban.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Magyarok Világtalálkozója 2016

  Idén VI. alkalommal rendezték meg a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában a Magyarok Világtalálkozója rendezvényt. Több százan látogattak ki a hétvégén a jelképesen felépített Világfaluba.
  A két napos rendezvényen, minden korosztálynak reggeltől estig kínáltak színes programokat.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

  A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma.
  Idén 23. alkalommal rendezték meg Budapesten, április 21-24 között.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Elnyertük a Korrekt Partner Pályázat díját

  A „Tisztességes Kereskedő – Tisztességes Szolgáltató” védjegyet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hozta létre a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül.
  A Dr. Lenkei webáruházat és csomagküldő szolgáltatást üzemeltető Vitamin Zászlóshajó Kft. büszkén viseli ezt az elnyert címet!

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Coca Cola Testébresztő Fitnesznap

  Az idei rendezvény immár X. alkalommal került megrendezésre, a Syma csarnokban, ahol több mint 12 különböző színpad kínálatából csemegézhettek a látogatók. A Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap a tavasz egyik legnagyobb aerobic eseménye Magyarországon.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Utazás Kiállítás

  Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várta a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • FittAréna

  A FittAréna Magyarország legnépszerűbb valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye – amely 2006. óta méltán viseli az év legfittebb napja címet. A rendezvényt a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban rendezték meg, ahogy az elmúlt években is.
  A rendezvényen hosszú évek óta mi is részt veszünk, hogy a sportos életmód kedvelőivel megismertessük Dr. Lenkei Gábor által megálmodott Új Egészségkultúrát.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra
 • Beauty Forum

  Idén immár a 24. alkalommal rendezték meg, az év legnagyobb, Magyarország vezető szépségszakmai rendezvényét a Beauty Forum kiállítást. Bemutatkoztak a legújabb szépségipari innovációk és termékek, valamint több mint 150 kiállító és közel 500 professzionális brand is.
  A két izgalmas nap során nemzetközi versenyek, workshopok és előadások várták az érdeklődőket.

  Bővebben
  Dr. Lenkei Egészségkultúra