Kollagén por vadon fogott tengeri halból MSC*
17.760 Ft
A Dr. Lenkei Clean Food termékkínálatából ajánljuk Önnek ezt a prémium minőségű vadon fogott tengeri halból származó kollagént. Fenntartható halászattal fogták ki Norvégia érintetlen vizein.
Megvásárolom
Egységár: | 55.849 Ft/kg |
592 Ft/adag |
Elfogyott
Termék leírása
Összetevők: Hidrolizált kollagén, tőkehalak bőréből származik.
Prémium minőségű vadon fogott tengeri halból származó kollagén.
10 100 mg egy adagban! (amennyiben a többi kollagén adagolásához hasonlítja, ez közel dupla mennyiséget tartalmaz)
Fenntartható halászattal fogták ki az Észak-Atlanti-óceánból, Norvégiához közeli érintetlen vizekből.
Az MSC (Marine Stewardship Council – Tengergazdálkodási Tanács) tanúsítási szolgáltatásai segítségével biztosítható a nemzetközileg elismert, a kifogott vadon élő halak fenntartható halászatát és tengeri élelmiszereinek nyomon követhetőségét (a felügyeleti lánc tanúsítása által) taglaló szabványoknak való megfelelés.
- Ízesítés- és ízmentes, valóban nincs sem hal szaga, sem hal íze.
- Könnyen belekeverhető forró vagy hideg italokba.
- Tiszta – nincsenek benne segédanyagok.
Tápanyag információ
Egy adag: 10,6 g (kb. 1 mérőkanál)
A doboz tartalma: 30 adag
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia | 1634 kJ / 389 kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
– amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 95 g |
Só | 1,0 g |


Fenntarthatóság
Norvégiában van a legnagyobb és legfenntarthatóbb tőkehalállomány a világon, a norvég tőkehalszám pedig az elmúlt években rekord magas volt. A norvég halászati ipar szinte egyedülálló a világon, mivel a fenntartható halászaton és az Atlanti-óceán északi részének tiszta vizén alapul, ezért van az, hogy ez a termék természetesen kiváló minőségű.
Felhasználás
Keverjen bele 1 mérőkanálnyit (10,6 g) vízbe, turmixba, kávéba vagy kedvenc italába. Keverje jól össze, és várja meg, amíg a por teljesen feloldódik.
Ezek az kollagén-peptidek megegyeznek az emberi csontokban és a bőrben találhatókkal, és nagy mennyiségben tartalmaznak aminosavakat is, amelyek előnyösek az ínszalagok, az inak, a csontok, a bőr és az izmok felépítéséhez.
Tárolás: Hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
Aminosavak mennyiség
Adagonként (g)
Alanin 1,2 | Lizin 0,5 |
Arginin 1 | Metionin 0,2 |
Aszparaginsav 0,8 | Fenilalanin 0,2 |
Glutaminsav 1,3 | Prolin 1,3 |
Glicin 3,1 | Szerin 0,8 |
Hisztidin 0,2 | Treonin 0,3 |
Hidroxiprolin 0,7 | Tirozin 0,1 |
Izoleucin 0,2 | Valin 0,3 |
Leucin 0,3 |