Méltósággal megszületni és szülni

Méltósággal megszületni és szülni

1.750 Ft

A születés az élet legfontosabb pillanata mind a kisbaba, mind az édesanya életében. Nem egy kis elhanyagolható műtét, hanem az élet legjelentősebb, legnehezebb és egyben legmeghatóbb pillanata.

Amennyiben érdekli a könyv, kérjük, keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

Egységár: 1.750 Ft/db

Hamarosan érkezik

Kategória:
000

 

További információk

Tömeg 0.162 kg

Telefonos információ

+36 20 555 3181
+36 20 239 6168

GLS

GLS házhozszállítás utánvéttel: 2.050 Ft
GLS házhozszállítás bankkártyás fizetéssel: 1.750 Ft
GLS csomagpont 1.190 Ft
40.000 Ft felett ingyenes

Pick Pack Pont

Szállítási díj: 999 Ft | Átvétel: országszerte több mint 800 ponton.
40.000 Ft felett ingyenes

Tapasztalatok

Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően. Itt tudja leírni, és elküldeni neki a kedvező tapasztalatait.

Termék leírása

A születés az élet legfontosabb pillanata mind a kisbaba, mind az édesanya életében. Nem egy kis elhanyagolható műtét, ami futószalagon végezhető, egy kézlegyintéssel elintézhető esemény, amit majd úgyis kiheverünk; hanem az élet legjelentősebb, legnehezebb és egyben legmeghatóbb pillanata.

Illik e szerint bánni az új életet adó édesanyával és egyben a világra jövő új kis élettel is. Megadni számukra, mindkettejüknek a nekik kijáró tiszteletet, méltó bánásmódot, gyengédséget, figyelmet.

A könyv témáját a híres francia származású Leboyer professzor könyve a „Gyöngéd születés” ihlette.

Egy általam megálmodott világban nem lesz kérdés, hogy minden édesanya és világra jövő gyermeke olyan bánásmódban részesülnek majd a szülés folyamán, ami az emberi méltóság tiszteletben tartásán, a legalapvetőbb és legfontosabb emberi értékünkön alapul.