Rendezvényeink

FitBalance

 FitBalance 2016. május 1.

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre.
A FitBalance Aréna 2016. május 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában került megrendezésre.

 

Bővebben: FitBalance

„Kirándul az osztály!”

 „Kirándul az osztály!” 2015. április 16-17.

2015. április 16-17. -én igazi gyerekparadicsommá alakult át a városligeti Napozórét, ahol családbarát programok: kézműves foglalkozások, tematikus udvarok, hangszerbemutató, népzenei koncertek, táncház és nem utolsósorban számtalan mozgásforma várta a kisebbeket és nagyobbakat.

 

 

 

Bővebben: „Kirándul az osztály!”

Coca-Cola Testébresztő Női Futógála 2016

 Coca-Cola Testébresztő Női Futógála beszámoló 2016. Május 22.

Május 22-én a Hölgyeké volt a Városliget! Idén 21. alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, ahol idén 10.350 fő nevező és fitneszbarát vett részt.

A fitnesz „szerelmesei”, örömmel melegítettek be Gárdus Bencével, aki fantasztikus órát tartott a napozóréten, a közel 30 fokban.
A rendezvényen mint kiállítók vettünk részt.

 

Bővebben: Coca-Cola Testébresztő Női Futógála 2016

Magyarok Világtalálkozója 2016

 Magyarok Világtalálkozója 2016. május 20-21.

Idén VI. alkalommal rendezték meg a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában a Magyarok Világtalálkozója rendezvényt. Több százan látogattak ki a hétvégén a jelképesen felépített Világfaluba.

A két napos rendezvényen, minden korosztálynak reggeltől estig kínáltak színes programokat. A rendezvény területén, a tematikus utcákban, több mint száz kiállítóhelyen, a pavilonokban, a nagyszínpadon és az előadói termekben várták az érdeklődő közönséget.

 

Bővebben: Magyarok Világtalálkozója 2016

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

 Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - Budapest 2016. április 21-24.

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma.
Idén 23. alkalommal rendezték meg Budapesten, április 21-24 között.

A Könyvfesztiválon egész napos gazdag programokkal várták az érdeklődőket; könyvbemutatókkal, kiállításokkal, koncertekkel, szakmai előadásokkal. Hazánk szépirodalmi szerzőinek színe-java ott volt, örömmel dedikálták könyveiket rajongóiknak.

Bővebben: Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Elnyertük a Korrekt Partner Pályázat díját

Korrekt PartnerA „Tisztességes Kereskedő – Tisztességes Szolgáltató” védjegyet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hozta létre a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül.

A Kamara célja az volt, hogy létrehozzon egy védjegyet a kereskedelmi és szolgáltató szektor számára, melynek elnyerésével a vállalkozások büszkén viselhetik a „tisztességes kereskedő – tisztességes szolgáltató” címet.

A Kamara a program során kidolgozott egy tanúsítási rendszert, amely önértékelésen, ellenőrzésen, majd bizottsági döntésen alapult. A rendszer arculatának megformálásával, kialakításával elkészítettek egy emblémát, melyből a pályázat során védjegy született. A Korrekt Partner védjegy.

 

Bővebben: Elnyertük a Korrekt Partner Pályázat díját

Coca Cola Testébresztő Fitnesznap

 Coca Cola Testébresztő Fitnesznap 2016. március 15. Syma csarnok

Az idei rendezvény immár X. alkalommal került megrendezésre, a Syma csarnokban, ahol több mint 12 különböző színpad kínálatából csemegézhettek a látogatók. A Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap a tavasz egyik legnagyobb aerobic eseménye Magyarországon.

A rendezvényre látogatók az ország minden területéről érkeztek. Az esemény szervezője: BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője, a FittAréna rendezője volt.

Bővebben: Coca Cola Testébresztő Fitnesznap

Utazás Kiállítás

 Utazás Kiállítás 2016. március 03-06.

Az Utazás kiállítás 39-ik alkalommal került megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje várta a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

 

Bővebben: Utazás Kiállítás

FittAréna a Syma-ban

 FittAréna a Syma-ban - 2015. október 31.

A FittAréna Magyarország legnépszerűbb valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye – amely 2006. óta méltán viseli az év legfittebb napja címet. A rendezvényt a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban rendezték meg, ahogy az elmúlt években is.

A rendezvényen hosszú évek óta mi is részt veszünk, hogy a sportos életmód kedvelőivel megismertessük Dr. Lenkei Gábor által megálmodott Új Egészségkultúrát.

Bővebben: FittAréna a Syma-ban

Beauty Forum a Milenárison

 Beauty Forum a Milenárison - 2015. november 7-8.

Idén immár a 24. alkalommal rendezték meg, az év legnagyobb, Magyarország vezető szépségszakmai rendezvényét a Beauty Forum kiállítást. Bemutatkoztak a legújabb szépségipari innovációk és termékek, valamint több mint 150 kiállító és közel 500 professzionális brand is.

A két izgalmas nap során nemzetközi versenyek, workshopok és előadások várták az érdeklődőket. 

A Dr. Lenkei standnál rengeteg érdeklődővel találkoztunk.

Bővebben: Beauty Forum a Milenárison

FitBalance rendezvény

 FitBalance rendezvény 2015. október 24-25. Hungexpo

A FitBalance IFEX rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spining, valamint az egészséges életmód kedvelőinek mára kétnapos expója és mozgásfesztiválja.

A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában!

 

Bővebben: FitBalance rendezvény

Magyarok Világtalálkozója

 Magyarok Világtalálkozója 2015. május 30-31.

V. alkalommal rendezték meg a Syma csarnokban a Magyarok Világtalálkozója rendezvényt.

Több ezren látogattak ki a hétvégén a jelképesen felépített Világfaluba és annak szabadtéri gasztro-udvarába.

A két napos rendezvényen több mint százötven kiállító, kézműves mutatta be termékeit, tudását az országpavilonokban.

Bővebben: Magyarok Világtalálkozója

Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

 Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - 2015. május 17.

Május 17-én, vasárnap délelőtt 10.00 és 13.30 között hat futam rajtolt el a Városligetben a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála keretében.

Összesen 10.150 nevező volt jelen.

A rendezvényen mint kiállítók vettünk részt.


Bővebben: Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

Fitbalance Aréna

 Fitbalance Aréna 2015. április 26.

A Fitbalance Aréna rendezvény Magyarország egyik vezető fitness, aerobic, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. Évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény az elmúlt években a legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban és Közép Európában.

A rendezvényen mint kiállítók vettünk részt.

A megjelenésünk magáért beszélt.

Bővebben: Fitbalance Aréna

Baba Mama Napok

 Baba Mama Napok 2015. április 23-24-25 Árkád bevásárlóközpont

A rendezvényen mint kiállítók vettünk részt, és képviseltük a Dr. Lenkei Egészségkultúrát.

A 3 napos rendezvényen sok-sok érdeklődővel ismertettük meg Dr. Lenkei Gábor egészségkultúra iránti elkötelezettségét, az általa írt könyveket és a receptúrája alapján készült termékeket.

A termékek közül az érdeklődők meg tudták kóstolni az Életerő Folyékony Multivitamint, amit már újdonságként szteviával ízesítünk, a vitamin finomságokat és megismerték egyéb termékeinket is.

Bővebben: Baba Mama Napok