Szállítási és fizetési feltételek

A webáruház elérhetőségei:

+36 20 5553181
e-mail: [email protected]

Csomagküldési rendszerünkről

Megrendeléseit a GLS futárszolgálattal 1-3 munkanapon belül ki tudjuk szállíttatni a kért címre!

A Pick Pack Pont-ra történő szállítást kizárólag regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni, amely szolgáltatás akár 3-4 napot is igénybe vehet.

Szerződött partnereink, a GLS Futárszolgálat, nagy tapasztalattal, biztonságosan és kedvező feltételekkel, utánvétes formában és bankkártyás fizetés esetén egyaránt kiszállítja az Ön által kért termékeket. Regisztrált vásárlóink már több mint 800 Pick Pack Pont-ra is kérhetik megrendeléseiket.

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-2 munkanap) NAPKÖZBEN, 8.00-17.00 között a Futárszolgálat által előre jelzett várható kiszállítási időpontban fogadni tudja az utánvétes küldeményt!

Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézség kezelése érdekében.

Az Ön által megrendelt termékeket a beérkező megrendelések mennyiségétől függően 1–3 munkanapon belül tudjuk kiszállítani az Ön által megadott címre.
  • Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
  • A GLS e-mailben értesíti Önt, hogy a csomagja másnap kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.
  • A GLS a kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést küld, mely tartalmazza a futár és az ügyfélszolgálat telefonszámát is.
  • A GLS SMS-ben tájékoztatja a Önt a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.
  • A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kap a GLS-től, és a levélben található linken keresztül Ön kérheti a kiszállítást egy új időpontban.

Regisztráció nélküli vásárlás esetén Budapestre és vidékre történő szállítás 27% ÁFA-t tartalmaz.

Minden csomag esetén

1.590 Ft

Utánvét díja:

+ 200 Ft

A fenti díjak a Vitamin Zászlóshajó Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként (közvetített szolgáltatásként) szerepelnek!

 

Regisztrált vásárlóink részére Budapestre és vidékre történő szállítás esetén egyaránt, csomagonként a rendelés mennyiségétől függő a szállítás, amely 27% ÁFA-t tartalmaz. Ezek a következők:

0-30.000 Ft minden csomag esetén

1.590 Ft

Utánvét díja:

+ 200 Ft

Pick Pack Pont (0-30.000 Ft)

975 Ft

30.000 felett

ingyenes

A fenti díjak a Vitamin Zászlóshajó Kft. által a megrendelt termékekről kiállított és a csomagban mellékelt számlán továbbszámlázott szolgáltatásként (közvetített szolgáltatásként) szerepelnek!

Fizetés

  1. A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak történik, készpénzben vagy bankkártyával, az áru átvételekor.
  2. Pick Pack Pontra történő megrendelés esetén készpénzben vagy a fogadó ponttól függően akár bankkártyával is fizethet.
  3. A vételár kiegyenlítése bankkártyával is történhet a webáruházban. A kiszállítás ez esetben is a választott futárszolgálattal történik.

Bankkártyás fizetés esetén a kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Mobil Kft. SimplePay fizetési oldalára irányítjuk, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “SimplePay” fizetési módot válasszák ki, majd a SimplePay fizetési oldalán a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját adják meg. VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro típusú bankkártyával tud fizetni, amennyiben a kártyakibocsátó bankja kártyájához engedélyezte az online fizetési lehetőséget.

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kap a GLS-től, és a levélben található linken keresztül Ön kérheti a kiszállítást egy új időpontban.

FONTOS! A Futárszolgálat kétszer kísérli meg az újbóli kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

A Magyar weboldalon (drlenkei.hu) külföldi szállítási címmel leadott rendelést nem tudjuk teljesíteni. Kérjük külföldi szállítási címre történő rendelését a drlenkei.com oldalon adja le. Amennyiben bankkártyával kifizette tévesen leadott rendelését, a visszautalás banki költségét (1%, min. 12 €) levonva tudjuk téves utalását visszafizetni. Megértését köszönjük!