Bíbor Kasvirág szemkörnyékápoló

6.210 Ft

Káros anyagoktól mentes, biztonságos Natúr szemkörnyékápoló!

csak a webáruházban

Kiszerelés: 15 ml Egységár: 414 Ft/ml

Termék leírása

15 ml

Növényekből származó összetevői:

bíbor kasvirág kivonat*, szezám magjából kinyert olaj*, kajszibarack magjából kinyert olaj*, kakaó magjából kinyert vaj*, shea magjából kinyert vaj*, komló kivonat, ginseng gyökeréből kinyert kivonat, mandulából kinyert fehérje, koriander magjából kinyert kivonat, orvosi zsálya olaj*, szemvidítófű kivonat*, perilla magjából kinyert olaj*, homoktövis gyümölcséből kinyert kivonat*, szőlő gyümölcséből kinyert kivonat*

*= ellenőrzött bio(ökológiai)termelésből származó összetevők

Egyéb összetevői:

A-vitamin, C-vitamin, B3-vitamin, koenzim Q10, hialuronsav, lecitin, E-vitamin

Leírás:

Gyorsan felszívódó, bioaktív összetevő komplexet tartalmazó balzsam.
A szemkörnyék bőrének regenerálódását segítő bíbor kasvirág, a mandulatej kivonata, a perilla (fekete csalán) és korianderkivonata az A-, a B3-, a C-, és az E-vitaminokkal támogatja az újrastrukturálódást, valamint a kollagén és az elasztin bioszintézisét.
A hialuronsav és a kakaóvaj pedig a szemvidítófű és komló kivonatával együtt segít helyreállítani a kisimult és nyugodt szemkörnyéki bőrállapotot.
Az antioxidáns vitaminok, a bíbor kasvirág, a szőlő, a perilla (fekete csalán) valamint a homoktövis kivonata óvják bőrét a környezeti ártalmaktól.

Alkalmazás:

A belső szemzugtól indulva gyengéd körkörös mozdulatokkal vigye fel a szemkörnyékre. Kerülje a szemkörnyékápoló szembe jutását!

Gratis BIO összetevőkkel
Zsíros / pattanásos bőrre
Normál / kevert bőrre