Tudnivalók

 • Az ideális összeállítás

  Már a legelső könyvemben (Cenzúrázott egészség) közzétettem azt a „receptet”, amely a legbiztosabb segítséget jelenti az emberhez sokkal inkább méltó életminőség felé vezető úton. A bevált „recept” mai is érvényes. Elneveztem „Ideális összeállítás”-nak.

  Bővebben
 • A legfontosabb szabály

  Amikor valaki megfelelően alkalmazza a vitaminokat, akkor határozott, egyértelmű, jól észrevehető életminőség-javulást KELL megtapasztalnia. KELL!!! Ez ennyire egyszerű!!! Több tízezren már megtapasztalták.

  Bővebben
 • Miért nem tapasztalja meg mindenki?

  Már megmutattam Önnek a legfontosabb szabályt: „Amikor valaki megfelelően alkalmazza a vitaminokat, akkor határozott, egyértelmű, jól észrevehető életminőség-javulást KELL megtapasztalnia.” Ha ez ennyire egyszerű, akkor miért van az, hogy mégsem tapasztalja meg mindenki?

  Bővebben
 • Az Életerő Multivitaminokról

  Elsőként a világon én honosítottam meg széles körben – először Magyarországon – az ennyire teljes és ennyire erőteljes hatású vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-összeállítások életformaszerűen történő fogyasztásának kultúráját.

  Bővebben
 • A nagy válasz

  Miért NEM szed valaki folyamatosan megfelelő mennyiségű vitamint? Ha már egyszer kipróbálta? Vajon miért nem? Nem hagyott nyugodni ez a kérdés. Hiszen válasz hiányában nem tudok hozzásegíteni valakit az egyértelmű életminőség-javuláshoz.

  Bővebben