Lutein lágykapszula

2.460 Ft4.370 Ft

A kémiailag antioxidánsnak számító lutein különösen nagy mennyiségben fordul elő a szemben. Nem a látható részén, hanem a legmélyén, a szemfenéken. Egészen pontosan azon a területen, amely az éles látásért felel, és amely ki van téve az ide zúduló nagy mennyiségű, koncentrált fény erőteljes hatásának.

Kategória:

Termék leírása

Mi a Lutein, és mire jó?

A lutein név a latin lutea = sárga szóból ered. Találó az elnevezés, hiszen a lutein valóban sárga színű anyag. Magas koncentrációban színe elmélyül, vörösbe hajló is lehet.
A kémiailag antioxidánsnak számító lutein különösen nagy mennyiségben fordul elő a szemben. Nem a látható részén, hanem a legmélyén, a szemfenéken. Egészen pontosan azon a területen, amely az éles látásért felel, és amely ki van téve az ide zúduló nagy mennyiségű, koncentrált fény erőteljes hatásának. Ezt a területet a luteintől nyert színe alapján „sárgafolt”-nak szokás nevezni.

A szemfenék, különösen a sárgafolt épsége elengedhetetlen az éles látáshoz. A jelek szerint a természet bölcsen gondoskodott arról, hogy éppen ezen a területen legyen jelen nagy mennyiségben a lutein.

Lutein lágykapszula

Lutein

Körömvirág szirmaiból származik

Lutein lágykapszula

Lutein

Körömvirág szirmaiból származik

Lutein 20 mg lágykapszula, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1-3 lágykapszula

Hatóanyag 1 lágykapszulában:
Lutein 20 mg
Hatóanyag 3 lágykapszulában:
Lutein 60 mg

Összetevők

Luteines olaj; szójaolaj; zselatin; víz; nedvesítőszer: glicerin; stabilizátor: méhviasz; emulgeálószer: szójalecitin.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!