Porc-Mix + MSM tabletta

4.885 Ft

Ízületi porcépítő anyagok

Kiszerelés: 60 db Egységár: 81 Ft/db
Kategória:

Termék leírása

Ízületi porcépítő anyagok

Kétféle kiváló kombinációban:

Összetevőtartalmát illetően mindkét változat – a Dr. Lenkei Vitamin termékekre jellemző módon – kiemelkedően jó ár/érték arányt képviselő készítmény.

Porc-Mix + MSM tabletta

A glükózamin és a kondroitin szulfát kombinációja az egyik termékben kollagénnel, a másikban MSM-mel. Mindegyikük természetes porcépítő és porcerősítő anyag.

Az ízületeknek nagy terhelést kell kiállniuk egész életünkön át. A jól felépített ízület strapabíró, nem kopik el időnek előtte, nem gyötri gazdáját recsegéssel, ropogással, nyikorgással, sajgással, fájdalommal.

Megfigyelték, hogy a ragadozó állatok minden esetben gondosan elfogyasztják a zsákmányállat csontjainak végén található, a fenti anyagokban igencsak bővelkedő porcot és az inakat. Ösztönösen is arra törekednek, hogy bőségesen ellássák szervezetüket ezekkel az ízületi porcépítő és porcerősítő anyagokkal.

Az ember, a hamis „egészséges táplálkozás” hiedelmek széleskörű elterjedése következtében egyre kevesebb „cupákos”, de hasznos anyagokban gazdag ételféleséget fogyaszt.

Porc-Mix tabletta
Dr. Lenkei Porc-Mix + MSM tabletta, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 2×1 tabletta

Hatóanyag 2 tablettában:
Glükózamin-szulfát 1000 mg
Kondroitin-szulfát 800 mg
MSM 300 mg

Összetevők

glükózamin-szulfát (rákból); kondroitin-szulfát; metil- szulfonil-metán; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, kalcium- karbonát; emulgeálószer: poli(vinil-pirrolidon); tömegnövelő szer: hidroxi-propil-metil-cellulóz, térhálós cellulózgumi; fényezőanyag: polivinil-alkohol; csomósodást és lesülést gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, talkum, cellulózgumi.
Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek nem fogyaszthatják!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!