Porc-Mix + Kollagén tabletta

5.015 Ft

Ízületi porcerősítő anyagok

Kiszerelés: 60 dbEgységár: 84 Ft/db
Kategória:

Telefonos információ
+36 20 555 3181
+36 20 239 6168

GLS
Utánvét díja: 300 Ft
GLS házhozszállítás: 1.890 Ft
GLS csomagpont: 1.290 Ft
GLS automata: 1.290 Ft
40.000 Ft felett ingyenes

Pick Pack Pont
Utánvét díja: 300 Ft
Szállítási díj: 999 Ft | Átvétel: országszerte több mint 800 ponton.
40.000 Ft felett ingyenes

Tapasztalatok
Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően. Itt tudja leírni, és elküldeni neki a kedvező tapasztalatait.

Termék leírása

Ízületi porcerősítő anyagok

Kétféle kiváló kombinációban:

Összetevőtartalmát illetően mindkét változat – a Dr. Lenkei Vitamin termékekre jellemző módon – kiemelkedően jó ár/érték arányt képviselő készítmény.

Porc-Mix + Kollagén tabletta

A glükózamin és a kondroitin szulfát kombinációja az egyik termékben kollagénnel, a másikban MSM-mel. Mindegyikük természetes porcépítő és porcerősítő anyag.

Az ízületeknek nagy terhelést kell kiállniuk egész életünkön át. A jól felépített ízület strapabíró, nem kopik el időnek előtte, nem gyötri gazdáját recsegéssel, ropogással, nyikorgással, sajgással, fájdalommal.

Megfigyelték, hogy a ragadozó állatok minden esetben gondosan elfogyasztják a zsákmányállat csontjainak végén található, a fenti anyagokban igencsak bővelkedő porcot és az inakat. Ösztönösen is arra törekednek, hogy bőségesen ellássák szervezetüket ezekkel az ízületi porcépítő anyagokkal.

Az ember, a hamis „egészséges táplálkozás” hiedelmek széleskörű elterjedése következtében egyre kevesebb „cupákos”, de hasznos anyagokban gazdag ételféleséget fogyaszt.

Porc-Mix tabletta
Dr. Lenkei Porc-Mix + Kollagén tabletta, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 2×1 tabletta

Összetevők 2 tablettában:
Glükózamin-szulfát

1000 mg

Kondroitin-szulfát

700 mg

Kollagén

800 mg

Összetevők

glükózamin-szulfát (rákból); kondroitin-szulfát; halkollagén; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, térhálós cellulózgumi; emulgeálószer: poli(vinil-pirrolidon); tömegnövelő szer: hidroxi-propil-metil-cellulóz; fényezőanyag: polivinil-alkohol; csomósodást és lesülést gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói, talkum, cellulózgumi.
Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek nem fogyaszthatják!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!