Porc-Mix + Kollagén <span class="tipus">tabletta</span>

Porc-Mix + Kollagén tabletta

További információk

Tömeg 0.115 kg

Telefonos információ

+36 20 555 3181
+36 20 239 6168

GLS

GLS házhozszállítás utánvéttel: 2.050 Ft
GLS házhozszállítás bankkártyás fizetéssel: 1.750 Ft
GLS csomagpont 1.190 Ft
40.000 Ft felett ingyenes

Pick Pack Pont

Szállítási díj: 999 Ft | Átvétel: országszerte több mint 800 ponton.
40.000 Ft felett ingyenes

Tapasztalatok

Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően. Itt tudja leírni, és elküldeni neki a kedvező tapasztalatait.

Termék leírása

Ízületi porcépítő anyagok

Kétféle kiváló kombinációban:

Összetevőtartalmát illetően mindkét változat – a Dr. Lenkei Vitamin termékekre jellemző módon – kiemelkedően jó ár/érték arányt képviselő készítmény.

Porc-Mix + Kollagén porcépítő tabletta

A glükózamin és a kondroitin szulfát kombinációja az egyik termékben kollagénnel, a másikban MSM-mel. Mindegyikük természetes porcépítő anyag.

Az ízületeknek nagy terhelést kell kiállniuk egész életünkön át. A jól felépített ízület strapabíró, nem kopik el időnek előtte, nem gyötri gazdáját recsegéssel, ropogással, nyikorgással, sajgással, fájdalommal.

Megfigyelték, hogy a ragadozó állatok minden esetben gondosan elfogyasztják a zsákmányállat csontjainak végén található, a fenti anyagokban igencsak bővelkedő porcot és az inakat. Ösztönösen is arra törekednek, hogy bőségesen ellássák szervezetüket ezekkel az ízületi porcépítő anyagokkal.

Az ember, a hamis „egészséges táplálkozás” hiedelmek széleskörű elterjedése következtében egyre kevesebb „cupákos”, de hasznos anyagokban gazdag ételféleséget fogyaszt.

porcerősítő térdre

Összetevők

Összetevők 2 tablettában:
Glükózamin-hidroklorid

1000 mg

Kondroitin-szulfát

700 mg

Kollagén

800 mg

glükózamin-hidroklorid; kollagén (halból); kondroitin-szulfát; tömegnövelő szer: (mikrokristályos) cellulóz, cellulózgumi, hidroxipropil-metil-cellulóz; csomósodást gátló: szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, talkum; fényező anyag: polietilén-glikol.
Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek nem fogyaszthatják!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!