Aminosav komplex kapszula

3.720 Ft

Az aminosavak az élet működéséhez alapvető fontosságú anyagok. A Dr. Lenkei Amino étrend-kiegészítő készítmény 17 különböző aminosavat tartalmaz. Többek között az esszenciális aminosavakat is.
Így magától értetődően tartalmazza a sportolók és testépítők által kiemelkedően fontosnak tekintett, úgynevezett BCAA-kat is. A BCAA-k olyan esszenciális aminosavak, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony izomépítéshez és regenerációhoz. Az aminosavak a fehérjék fő alkotóelemei, és így testünk legfőbb építőköveinek tekinthetők.

Kiszerelés: 60 db Egységár: 62 Ft/db
Kategória:

Termék leírása

Mire jó az aminosav komplex kapszula?
  • Hozzájárulnak az állóképesség elősegítéséhez és az energiatartalékok helyreállításához.
  • Jótékony hatással vannak az izomtömegre, az izmok minőségére és gyors regenerálódására.
  • Segítenek a szervezet immunitásának növelésében.
  • Hozzájárulnak a jobb teljesítményhez, és segítenek az intenzív edzés utáni izomkárosodások helyreállításában.
  • Segítik a normál csontozat fenntartását.
Aminosavak kapszula
Az aminosavak napi pótlása

Az aminosavak nem raktározódnak el a szervezetben, ezért fontos, hogy naponta rendszeresen pótoljuk őket. Kiváló aminosavkeverékünk minden ember számára ideális, de különösen fontos a sportolók és testépítők számára is. Jótékony hatással van a teljesítményre, az izomnövekedésre, az izmok gyors regenerálódására, a szervezet immunitására és a méregtelenítésre is.

Izomépítés mesterfokon

Esszenciális aminosavak, BCAA-k a sportolóknak!
A Dr. Lenkei aminosav komplex nem csupán egy újabb étrend-kiegészítő a piacon. Egy ismerősünk így fogalmazott: „Ez egy izomépítési mesterkurzus egy dobozban!”.
A Dr. Lenkei Amino tartalmazza az esszenciális aminosavakat, beleértve a BCAA-kat is, amelyekre a sportolóknak szükségük van ahhoz, hogy az edzéseiket magasabb szintre emeljék.
Akár súlyemelésről, akár maratoni futásról van szó, az aminosavak biztosítják az izmai számára a brutális edzések utáni regenerálódáshoz és a fejlődéshez szükséges építőköveket.

Aminosavak Mindenkinek

Nem csak sportolóknak
Ne gondolja azt, hogy az aminosavak csak a sportolók számára hasznosak! A csodálatos erővel bíró aminosavak rendszeres fogyasztása az egészséges életmód minden híve számára tökéletes választás. Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek a mindennapi energiaszint fenntartásához és a szervezete általános jóllétéhez. Legyen szó akár egy hosszú munkanapról, akár egy pörgős családi hétvégéről, a Dr. Lenkei Aminosavak összeállítás elősegíti, hogy mindig a topon legyen!

Aminosavak és Sport

Dr. Lenkei Amino kapszula, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 kapszula

Hatóanyag 1 kapszulában: NRV%
L-alanin 40 mg -
L-leucin 40 mg -
L-arginin 30 mg -
L-lizin 25 mg -
L-szerin 25 mg -
L-glutaminsav 20 mg -
L-izoleucin 20 mg -
L-prolin 20 mg -
L-treonin 20 mg -
Hatóanyag 1 kapszulában: NRV%
L-valin 20 mg -
L-glicin 15 mg -
L-karnitin 15 mg -
L-fenilalanin 12 mg -
L-tirozin 12 mg -
L-metionin 10 mg -
L-ornitin 10 mg -
L-triptofán 10 mg -

Összetevők

zselatin; L-alanin; L-leucin; L-arginin; L-karnitin-fumarát; L-lizin-hidroklorid; L-szerin; L-glutaminsav; L-izoleucin; L-prolin; L-treonin; L-valin; L-glicin; L-fenilalanin; L-tirozin; L-metionin; L-ornitin-hidroklorid; L-triptofán.
(NRV = táplálkozási referenciaérték)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!