E-vitamin 400 NE lágykapszula

5.035 Ft

Ez a kiváló minőségű e-vitamin kapszula hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
E-vitamin készítményünk egyetlen lágyzselatin kapszulája olyan mennyiségű – 400 NE, azaz Nemzetközi Egység – E-vitamint tartalmaz, amennyihez 1,5 kg mandula, vagy 1,5 kg dió elfogyasztása révén lehetne hozzájutni.

Kiszerelés: 120 db Egységár: 42 Ft/db
Kategóriák: ,

Termék leírása

Az e-vitamin hatása
  • Erős antioxidáns: Az E-vitamin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít védeni a sejteket az oxidatív stressz és a szabad gyökök okozta károsodástól.
  • Bőr egészség: Az E-vitamin hozzájárul a bőr hidratálásához és rugalmasságának megőrzéséhez. Segít csökkenteni a ráncok és finom vonalak megjelenését.
  • Immunrendszer támogatás: Az E-vitamin szerepet játszik az immunrendszer funkciójának megőrzésében.
E-vitamin lágykapszula
Az e-vitamin hiánya

Az E-vitamin hiánya az idegrendszer működésében okoz zavarokat: lassulnak a reflexek, koordinációs zavarok léphetnek fel, izomgyengeség jelentkezhet és a járás nehezítetté válhat. Ezeken felül a vörösvérsejtek is károsodhatnak E-vitamin hiányában.
A nagyon kevés zsírt tartalmazó étrend is okozhat E-vitamin hiányt, ugyanis az E-vitamin zsírban oldódik, így a felszívódásához arra van szükség, hogy zsíros ételeket is fogyasszunk elégséges mennyiségben.

A sokoldalú E-vitamin.

Először – állatkísérletekben – a hibátlan nemi működések fenntartásában betöltött szerepét ismerték fel. El is nevezték termékenységi vitaminnak.
Kémiai természetét illetően az antioxidánsok közé sorolható. Még az élelmiszeripar is felhasználja arra, hogy a termékek hosszan megőrizzék üdeségüket és frissességüket. Nem véletlen, hogy igényes kozmetikumokban szinte elhagyhatatlan összetevőként alkalmazzák.

A zsírban oldódó E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az E-vitamin és a szív egészségének kapcsolatáról a múlt század derekán megjelent egy izgalmas könyv Herbert Bailey tollából, „Kulcs az egészséges szívhez: Az E-vitamin eltitkolt története” címmel.

Mit tehet az E-vitamin a bőrért? Amennyiben az E-vitamin és a bőr kapcsolatát vizsgáljuk, akkor a tapasztalatok azt mutatják, hogy az antioxidáns tulajdonságai révén segít megvédeni az érzékeny bőrt a károsodástól. Szintén jellemzője a jó hidratáló tulajdonsága, ezért mondhatjuk, hogy segít a bőrnek a víztartalma növelésében és megtartásában.

Az E-vitamin a sejtek személyes testőrségének fontos tagja.

E-vitamin lágykapszula

Az E-vitamin a sejtek személyes testőrségének fontos tagja.

E-vitamin 400 NE lágykapszula, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 lágykapszula

Hatóanyag 1 lágykapszulában: NRV%
E-vitamin 400 NE (270 α-TE mg) 2250,0

Összetevők

DL-alfa-tokoferil-acetát; zselésítőanyag: zselatin; nedvesítőszer: glicerin; tisztított víz.
(NRV = táplálkozási referenciaérték)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!