Jód <span class="tipus">tabletta</span>

Jód tabletta

Jód tabletta

1.180 Ft

Kiszerelés:   120 db

Az egészségügyi szakemberek régóta tudják, hogy a jódhiányos táplálkozás gyermekeknél fáradtsághoz, testi és szellemi visszamaradottsághoz vezet.

Egységár: 9,8 Ft/tabletta
Kategória:

További információk

Tömeg 0.046 kg

Telefonos információ

+36 20 555 3181
+36 20 239 6168

GLS

GLS házhozszállítás utánvéttel: 1.790 Ft
GLS házhozszállítás bankkártyás fizetéssel: 1.590 Ft
GLS csomagpont 1.190 Ft
40.000 Ft felett ingyenes

Pick Pack Pont

Szállítási díj: 975 Ft | Átvétel: országszerte több mint 800 ponton.
40.000 Ft felett ingyenes

Tapasztalatok

Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően. Itt tudja leírni, és elküldeni neki a kedvező tapasztalatait.

Termék leírása

Mire jó a Jód?

  • hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
  • hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
  • hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez
Jód tabletta

Még nagyon sok értékes és hasznos adatot lehetne felsorolni a jód jótékony hatásaival és nélkülözhetetlenségével kapcsolatban. Nem véletlen, hogy még a UNICEF, azaz az ENSZ Gyermek Alapítványa (United Nations Children’s Fund) is közérdekű felvilágosító tevékenységet végez ezzel kapcsolatban.

Idézet a szervezet honlapjáról:

„Az egészségügyi szakemberek régóta tudják, hogy a jódhiányos táplálkozás gyermekeknél fáradtsághoz, testi és szellemi visszamaradottsághoz vezet. A világon körülbelül 1,6 milliárd embert, Magyarországon a lakosság 80%-át fenyegeti a jódhiány.
A pajzsmirigy feladata a jód beépítése azokba a molekulákba (hormonokba), amelyek a megfelelő szellemi és testi fejlődéshez elengedhetetlenek. Évente 55 000 gyermek születik komoly szellemi lemaradással a világon, csak mert édesanyja jódhiányban szenved. Mások, akik csak enyhe jódhiányban szenvednek, alulteljesítenek az iskolában, mert túl fáradékonyak.”

A jód a felnőtt szervezetben is hasonlóan fontos szerepet tölt be!

A Jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

Összetevők

Összetevők 1 tablettában:

NRV%

Jód 250 μg

166,7

Nettó tömeg: 24 g

tömegnövelő szer: szorbit, kalcium-karbonát, (mikrokristályos) cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, polidextróz, térhálós cellulózgumi; kálium-jodid premix (maltodextrin kukoricából, kalcium-karbonát, kálium-jodid); színezék: titán-dioxid; fényezőanyag: polivinil-alkohol, polietilén-glikol; csomósodást gátló: talkum, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói. (NRV = táplálkozási referenciaérték.)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!