Króm tabletta

1.320 Ft

A króm olyan enzimrendszerek alapvető alkotóeleme, amelyek központi szerepet töltenek be a szénhidrát anyagcsere szabályozásában. Ezenkívül hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Kiszerelés: 120 db Egységár: 11 Ft/db
Kategória:

Termék leírása

Mire jó a Króm?
  • A króm pikolinát hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A króm is nyomelem.
Így aztán – ahogyan a többi nyomelem is – bár rendkívül kis mennyiségben szükséges, de nélkülözhetetlen az egészséges életfolyamatokhoz.
A króm pikolinát* szerves króm, ezért igazán közkedvelt az emberek körében. Mi is ezért kínáljuk Önnek ezt a fajta szerves krómot.

* A króm-pikolinát a KRÓM és a PIKOLINSAV ásványi egysége. Ez a sav elősegíti a króm bejutását a szervezetbe, a sejtekbe. A króm-pikolinátot testünk zsírindexének csökkentésére is használják, de a kedvező tulajdonságai sokkal messzebbre mutatnak. A sportolók számára is sokrétű előnyökkel jár.

Króm tabletta
Króm 250 µg tabletta, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 tabletta

Hatóanyag 1 króm tablettában: NRV%
Króm 250 µg 625,0

Összetevők

tömegnövelő szer: szorbit, kalcium-karbonát, (mikrokristályos) cellulóz, térhálós cellulózgumi; kukoricakeményítő; króm-pikolinát; csomósodást gátló: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid; fényezőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz, polivinil-alkohol.
(NRV = táplálkozási referenciaérték)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!