Resveratrol kapszula

3.730 Ft

Az antioxidánsok közé tartozik, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. Ez a Resveratrol kapszula legfőképpen azok számára ajánlott, akik támogatni szeretnék az immunrendszerüket, a szívük és keringési rendszerük épségét.

Kiszerelés: 60 db Egységár: 62 Ft/db

Készleten

Kategóriák: ,

Termék leírása

A Resveratrol kapszula előnyei
  • Természetes forrásokból származó hatékony antioxidáns
  • Megóvja a sejteket az oxidatív stressztől
  • Természetes védelmet nyújthat a szabadgyökök ellen
  • Segíthet megtartani a sejtek normál működését

Az anti-ageing vagyis öregedésgátlás területén folytatott kutatások kapcsán fedezték fel, hogy a rezveratrol nagyon erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Előzetes vizsgálatok igazolták, hogy a vörösszőlő héjában található meg az a speciális vegyület, amelyet a növény saját maga termel azzal a céllal, hogy megvédje a sejtjeit a gombás és bakteriális fertőzésekkel szemben.

Rezveratrol kapszula
Mi a Resveratrol?

A Resveratrol (vagy magyarul Rezveratrol) olyan természetes kivonat, amely szőlőmagból és ártéri japánkeserűfűből származik. Ezen kívül megtalálható még a bogyós gyümölcsökben, mint például az áfonyában, málnában, szederben is.
A Rezveratrol antioxidáns (megvédi a sejteket az oxidatív stressztől) hatású polifenol* vegyület, amelyről azt találták, hogy az öregedési folyamatok lassító „ellenszere” lehet, és segít megelőzni a gyulladásokat.
* A polifenolok a növények életműködései során keletkező olyan természetes anyagok, amelyek legfontosabb tulajdonsága az antioxidáns hatás, amivel képesek a szervezetünkben, a sejtekben keletkező ártalmas szabadgyökök semlegesítésére.

A Resveratrol hatása

A Rezveratrol és a szem kapcsolatát már számos tanulmány vizsgálta, amelyekből arra lehet következtetni, hogy fogyasztása pozitívan hathat olyan problémákra, tünetek kezelésére, amelyekről itt nem írhatunk bővebben.

Az Albert Einstein College of Medicine által végzett vizsgálat során kimutatták, hogy a Resveratrol javítja az inzulin-érzékenységet, ezáltal hozzájárulhat az egészséges vércukorszint fenntartásához.

Szőlőmag kivonat

Szőlőmag kivonat

Ártéri japánkeserűfű kivonat

Ártéri japánkeserűfű gyökér kivonat

Dr. Lenkei Resveratrol 125 mg kapszula, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 kapszula.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Szőlőmag (Vitis vinifera) kivonat, ebből 400 mg
Polifenol 200 mg
Proantocianid 190 mg
Ártéri japánkeserűfű (Polygonum Cuspidatum) gyökér kivonat, ebből 127,5 mg
Resveratrol 125 mg

Összetevők

szőlőmag kivonat; ártéri japánkeserűfű kivonat; hidroxi-propil-metil-cellulóz; tömegnövelő szer: izomalt; emulgeálószer: MCT olaj por; csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
A termék leírásában egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!