C-vitamin por

7.375 Ft

Ismerje meg a C-vitamin por előnyeit, amely nem csak egyszerű és hatékony módja a napi C-vitamin bevitelnek, de ideális megoldást nyújt azok számára is, akik nehezen nyelnek tablettákat, és akiknek túl savas egy hagyományos C-vitamin készítmény. Ez a termék nem pusztán aszkorbinsav por, hanem egy különleges, prémium kategóriájú C-vitamin por, amely bármilyen, nem forró ételbe, italba keverhető.

Kiszerelés: 250 gr Egységár: 30 Ft/g
Kategóriák: ,

Termék leírása

Mire jó a C-vitamin?
 • hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül:
 • az erek normál állapotának és működésének fenntartásához
 • a normál csontozat fenntartásához
 • a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához
 • a fogíny, a fogak normál állapotának fenntartásához
 • a bőr normál állapotának és működésének fenntartásához
A C-vitamin hozzájárul továbbá:
 • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • az immunrendszer normál működéséhez
 • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

A C-vitamin az alapvető életműködésekhez jól meghatározható mennyiségben nélkülözhetetlen anyag.

Enyhe C-vitamin por

A C-vitamin kedvező hatása elsősorban mennyiségi kérdés. Alapvetően annak a függvénye, hogy az emberi szervezet milyen mennyiségű aszkorbinsavhoz (a C-vitamin kémiai neve) jut.
Ez a legfontosabb tudnivaló. Az egészséghez elegendő mennyiségre van szükség.

Kétségtelen, hogy a gyümölcsökben megtalálhatóak olyan anyagok, amelyek segítik, kiteljesítik a C-vitamin szervezeten belüli jótékony hatását.
Ezek közül az ismertebbek a bioflavonoidok, a rutin és a hesperidin.
Ismert az is, hogy hasonlóan előnyös, ha a C-vitamint olyan növényekkel dúsítjuk, mint például az acerola cseresznye, csipkebogyó, camu-camu gyümölcs, vagy citrusfélék (narancs, citrom, lime, stb.) kivonata.

Ezeket a jótékony hatásokat biztosíthatja kellő mennyiségű gyümölcs vagy ilyen anyagokkal dúsított C-vitamin termékek fogyasztásával.

Soha ne feledkezzen meg arról, hogy a C-vitamin jótékony hatása még abban az esetben is elsősorban mennyiségi kérdés, ha Ön különleges, prémium kategóriájú C-vitamin féleséget választ.

Enyhe-C adagolható por – Különleges, prémium kategóriájú C-vitamin por, bármilyen, nem forró ételbe, italba keverhető formában.

Vannak emberek, akik nem szívesen fogyasztanak a gyomrukat bántó savanyú, savasnak tekinthető ételeket, italokat. Nekik ajánlható az Enyhe-C. A készítményben „szelídített” C-vitamin található, kiszolgálva a kényesebb gyomrú vásárlók igényeit is.
A jól sikerült Enyhe-C 1 teáskanálnyi (azaz 5 grammos adagjában) 2000 mg C-vitamin, valamint 350 mg csipkebogyó por, 50 mg citrus bioflavonoid és 210 mg kalcium is található.

Folyadékban oldódó, por formájú készítmény. Kevésbé savas, mint egy hagyományos C-vitamin készítmény. Azoknak ajánljuk, akinek egy hagyományos C-vitamin készítmény túlságosan savas/savanyú.

Az egyéni igényt meghaladó mennyiségű C-vitamin bevétele laza székletet okozhat, amely a mennyiség csökkentésére megszűnik.
Dr. Lenkei Enyhe ízhatású C-vitamin italpor édesítőszerekkel, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 adag (5 g)

Hatóanyag 1 adag (5 g) italporban: NRV%
C-vitamin 2000 mg 2500,0
Kalcium 210 mg 26,3
Csipkebogyó 350 mg
Citrus bioflavonoidok 50 mg

Összetevők

kalcium-L-aszkorbát; édesítőszer: eritrit; csipkebogyó őrlemény; L-aszkorbinsav; citromlé por; citrom aroma; citrus bioflavonoidok; édesítőszer: szteviol glikozidok.
(NRV = táplálkozási referenciaérték)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!

Ideális Összeállítás

Célom, hogy hozzásegítsem Önt ahhoz a felemelő érzéshez, amit a jól érezhető, egyértelmű életminőség javulás megtapasztalása jelent.

Az elmúlt tíz év során hálás beszámolók tízezreit juttatták el hozzám olyan emberek, akik megfogadták a tanácsaimat, és helyesen alkalmazták azokat az eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy számottevő életminőség javulást hozzanak létre.

Már a legelső könyvemben (Cenzúrázott egészség) közzétettem azt a „receptet”, amely a legbiztosabb segítséget jelenti az emberhez sokkal inkább méltó életminőség felé vezető úton.

A bevált „recept” ma is érvényes.

Elneveztem „Ideális összeállítás”-nak.
Miből áll az „Ideális összeállítás”?

 • Valamelyik, az Ön adottságaihoz, leterheltségéhez leginkább illő Életerő Multivitamin
 • Plusz: Kal-Mag
 • Plusz: további C-vitamin

Dr. Lenkei Gábor