Glutation kapszula

5.045 Ft

A Dr. Lenkei Glutation kapszula egy speciálisan kifejlesztett étrend-kiegészítő, amely redukált L-glutationt tartalmaz koncentrált formában (a szervezet számára azonnal hasznosítható forma). Ez a termék ideális választás azok számára, akik támogatni kívánják szervezetük antioxidáns védekezőképességét. A kapszulaformájú kiszerelés egyszerűvé teszi a napi bevitelt.

Kiszerelés: 90 db Egységár: 56 Ft/db

Készleten

Kategóriák: ,

Termék leírása

Mire jó a glutation?

A glutation kapszula hatása

  • Az immunrendszer működésének segítése: növelheti a szervezet ellenálló képességét.
  • Bőrápolás: Javíthatja a bőr állapotát, segítheti annak regenerációját, és csökkentheti az öregedés jeleit.
  • A sportteljesítmény javítása: segít a sejtek oxigénnel való ellátásában, és növeli az energiaszintet, így javíthatja a fizikai teljesítményt.
Mi a Glutation?

A glutation egy erőteljes antioxidáns, amely természetesen is megtalálható a szervezetben, illetve a szervezet képes megtermelni azt.
Kulcsfontosságú szerepet játszik a sejtek védelmében, a méregtelenítési folyamatokban és az immunrendszer erősítésében. Három aminosavból – ciszteinből, glicinből és glutaminsavból – álló tripeptid*, amely segít a szabadgyökök semlegesítésében és a sejtkárosodás megelőzésében.

* 3 aminosavból álló peptid (aminosavak együttese).

Ennek az antioxidánsnak a szintje számos tényező miatt csökkenhet, úgymint az öregedés, a helytelen, különösen a vitaminokban szegény táplálkozás, és a mozgáshiányos életmód.
Ezért javasolt lehet a pótlása.

Dr. Lenkei Glutation kapszula, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1-2 kapszula. Fontos a Glutation kapszulák helyes adagolása, amely függhet az egyéb tápanyagok bevitelétől.

Hatóanyag 1 kapszulában: NRV%
L-glutation 250 mg -

Összetevők

L-glutation; hidroxi-propil-metil-cellulóz; mikrokristályos cellulóz; magnézium-sztearát.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!