Szelén tabletta

2.340 Ft

A szelén fontos a szaporodáshoz, a pajzsmirigy működéséhez, valamint a szervezet fertőzésekkel szembeni védelméhez, azaz az immunrendszer normál működéséhez, fontos a szabad gyökök okozta károsodások ellen (antioxidáns). Ez a szelén tabletta fedezi a napi szükségleteinket.

Kiszerelés: 120 db Egységár: 20 Ft/db

Termék leírása

Mire jó a Szelén?
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez
  • hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához
A szelén nyomelem.

A „nyomelem” olyan ásványi anyagok összefoglaló elnevezése, amelyek jellemzően igen kis mennyiségben fordulnak elő mind a természetben, mind az élő szervezetben. A név a „csak nyomokban előforduló elem” kifejezés lerövidítéséből származik. Nyomokban, azaz éppen hogy kimutatható mennyiségben.
A nyomelemek, köztük a szelén is, dacára annak, hogy rendkívül kis mennyiségben szükségesek az életfolyamatokhoz, rendkívüli fontossággal bírnak.

Érdekesség:

A szelént 1817-ben fedezte fel Jöns Jacob Berzelius svéd vegyész, és Szelénéről, a hold görög istennőjéről nevezte el. A szelén neve a görög szeléné = hold szóból ered.

Szelén tabletta

Szelén

a holdistennő ajándéka

Szelén tabletta

Szelén

a holdistennő ajándéka

Dr. Lenkei szelén tabletta, étrend-kiegészítő

Javasolt napi adag: 1 tabletta

Hatóanyag 1 tablettában: NRV%
Szelén 300 µg 545,5

Összetevők

tömegnövelő szer: kalcium-karbonát, kukoricakeményítő, mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, hidroxi-propil-metil-cellulóz, térhálós cellulózgumi, polidextróz; fényezőanyag: polivinil-alkohol; csomósodást és lesülést gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói; nátrium-szelenit; hordozószer: szilícium-dioxid, talkum, közepes láncú zsírsavak trigliceridjei, cellulózgumi; színezék: vas-oxidok és vas-hidroxidok.
(NRV = táplálkozási referenciaérték)
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!